Beste DCB klant,

We maken een tijd mee, die we niet eerder meemaakten. In deze uitdagende tijd houden we je, als onze gewaardeerde klant, op de hoogte hoe wij als bedrijf omgaan met het Coronavirus/Covid-19.

We spreken waardering uit voor iedereen die voor elkaar zorgt, thuis of op de zaak. Samen maken we het verschil. De gezondheid van jou en onze collega’s gaat voor alles.

Dit doen we door het meeste recente advies van de overheid en RIVM op te volgen om bij te dragen aan het terugdringen en (verder) verspreiden van het virus.

Daardoor zijn er div. maatregelen getroffen m.b.t. veilig werken en voorlopig ontvangen wij geen bezoek en klanten op het hoofdkantoor. Uiteraard spreken we je graag, per telefoon of hebben we contact via mail of Whatsapp.

DCB Energy is er voor je. Wij realiseren ons dat we een belangrijke rol spelen in de voorziening van brandstof, food & drinks voor onderweg. Alleen de beleving op de bemande servicestations is anders dan dat je van ons gewend bent, het assortiment is aangepast, zit- en sta gelegenheid is verwijderd om zo kort mogelijk in de shop te verblijven ter voorkoming van.

We doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en wensen je zowel privé als zakelijk sterkte en succes.

Wij zijn er van overtuigd dat we er samen sterker uit komen.

Stay safe.

Directie DCB Energy